Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bergmann Jóhannesson missnöjd i FCK: "Oavsett vad blir jag åsidosatt"

Superliga

Ísak Bergmann Jóhannesson har svårt att få förtroende i FC Köpenhamn.
Något 20-åringen anser är orättvist.
- Jag är missnöjd med hur jag har blivit behandlad, säger han till futbolti.net.

Foto: Stefan Jerrevång/TT

Ísak Bergmann Jóhannesson.

Enligt dansk media betalade FC Köpenhamn över 30 miljoner danska kronor (cirka 46 miljoner svenska kronor) när man köpte loss Ísak Bergmann Jóhannesson från IFK Norrköping sommaren 2021. Sedan dess har islänningen fått varierat med speltid, men överlag har han haft svårt att ta en ordinarie startplats.

Två säsonger har nu avklarats i den danska storklubben. Då berättar Bergmann Jóhannesson att han är missnöjd med tillvaron i FCK.

- Jag är missnöjd med hur jag har blivit behandlad, säger 20-åringen till isländska sajten fotbolti.net.

- Jag gjorde en bra match mot AFG, och sedan var jag tillbaka på bänken när vi säkrade titeln (mot Viborg). Jag är inte nöjd med det. Jag har visat att jag hör hemma i laget när jag spelar på mittfältet.

Annons

När det gäller vad han ska göra härnäst säger Bergmann Jóhannesson:

- Vad mer kan jag göra? Jag skapade massa chanser till mina lagkamrater och gjorde en riktigt bra match (mot AGF). Oavsett vad jag gör blir jag åsidosatt. Det är uppenbarligen bara så det är nu, men det är inte något jag är nöjd med. Jag tycker att det är orättvist - speciellt när man gör bra ifrån sig på planen. Jag kan inte göra mer än så, avslutar islänningen.

Totalt noterades Ísak Bergmann Jóhannesson för 22 matcher i superligan den här säsongen, varav 14 var inhopp. Kontraktet med FCK sträcker sig till sommaren 2026.

Publicerad 2023-06-07 kl 23:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto