Bröndby kollapsade - nu väntar dramatisk avslutning i kampen om guldet

Superliga

Bröndby kan vara på väg att tappa ligatiteln i Danmark.
Mot Horsens under fredagen släppte tappade man 2-0 till 2-2 i slutminuterna och nu är det fördel Midtjylland inför sista omgången.

Länge har Bröndby sett ut att gå mot guldet i Danmark. Men efter ett kryss mot FC Köpenhamn för några omgångar sedan och en förlust mot guldkonkurrenten Midtjylland senast har läget förändrats. Under fredagen såg man ut att gå mot en seger borta mot Horsens, men då släppte man i en 2-0-ledning in en reducering i den 89:e minuten och i den 96:e minuten åkte man även på en kvittering.

Båda lagets svenskar, Johan Larsson och Simon Tibbling, spelade hela matchen mot Horsens.

Efter slutsignalen tog sig flera supportrar till Bröndby in på planen, rapporterar Ekstrabladet.

Nu är Bröndby två poäng bakom Midtjylland inför den avslutande omgången. Bröndby möter Ålborg, medan Midtjylland har Horsens i sista matchen.

Publicerad 2018-05-18 kl 22:16