Claesson brände straff i 88:e i stormöte

Superliga

Viktor Claesson hade chans att sänka Midtjylland.
Då brände svensken en straff i den 88:e minuten till 1-1.
- Jag svek laget, säger Claesson enligt Ekstra Bladet.

Viktor Claesson var under lördagen i rampljuset när FC Köpenhamn tog emot Midtjylland i ett stormöte i Danmark. Båda klubbarna har fått en tuff start på säsongen och var i behov av tre poäng, men fick i slutändan vara nöjda med ett oavgjort resultat.

Claesson inledde starkt med att ge FCK ledningen efter 31 minuters spel, men fick sedan se Evander kvittera i den 72:a minuten och lyckades sedan inte avgöra matchen. Claesson klev fram till straffpunkten i den 88:e minuten, men brände möjligheten till 1-1.

- Jag känner att jag svek laget och mina lagkamrater. Vi missade en seger, som skulle varit otroligt viktig för oss. Det är det som går genom mitt huvud i det här läget, säger Claesson enligt den danska tidningen Ekstra Bladet.

Utöver Claesson startade även landsmannen Roony Bardghji för FCK, medan Kristoffer Olsson var med i Midtjyllands elva. FCK är sjua, medan Midtjylland är femma i ligan.