Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DANMARK

Danska klubben: "Vi hoppas förlösa Norings potential"

Efter några tuffa år siktar målvakten Viktor Noring på att hitta tillbaka till sin riktiga nivå, i danska Lyngby.
- Vi hoppas förlösa Viktors potential, säger Lyngbys tränare David Nielsen till bold.dk.

För några år sedan gjorde han succé i Trelleborgs FF i allsvenskan och var nära en flytt till den dåvarande Premier League-klubben Fulham. Men de senaste säsongerna har varit tuffa för Viktor Noring, 24. Han har tillhört klubbar som Malmö FF, Celtic och Heerenveen, men bortsett från en lyckad höst i norska Bodö/Glimt har det gått trögt för Noring.

Brist på speltid har ställt till det för Noring, men nu har han bytt klubb och hamnat i Danmark. Målvakten har skrivit på för ett år med Lyngby BK i den danska andradivisionen.

Nu hyllas han av Lyngbys tränare David Nielsen, som tidigare var tränare i bland annat norska Strömsgodset.

- Jag känner Viktor sedan han var Bodö, men klubben har också scoutat honom länge. Jag tycker att vi har haft en bra målvakt fram till nu, men vi har gått efter kvalitet för att ersätta honom. När man hämtar en spelare från Heerenveen måste man utgå ifrån att han är tillräckligt bra för att spela i andradivisionen i Danmark, säger Nielsen till bold.dk.

Nielsen fortsätter:

- Viktor har tidigare spelat på en hög nivå, och har varit med i det svenska landslaget. Vi är väldigt nöjda med att vi lyckades att få honom i land. Vi hoppas att vi på sikt kan förlösa Viktors potential och få honom tillbaka till nivån han höll tidigare.

Publicerad 2015-07-20 kl 11:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons