Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

FCK bekräftar - Karl-Johan Johnsson lämnar klubben

Superliga

Karl-Johan Johnsson, 33, lämnar FCK.
Det bekräftar klubben under lördagen.

Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

FC Köpenhamn firar under söndagen sin 15:e ligatitel och i den sista matchen för säsongen kommer bland annat Karl-Johan Johnsson tackas av på Parken.

Danska mästarklubben bekräftade under lördagen att svenske målvakten kommer att lämna klubben när hans avtal går ut i sommar.

Tidigare i vår var målvakten tydlig med att han var inställd på att lämna Köpenhamn.

Jag har inte hört något från klubben, då vi inte haft något snack, så de känns inte intresserade av att förlänga, samtidigt som vi också vill testa på något nytt. Det är dags att leta efter något annat, sa han till Fotbollskanalen.

Annons

Men Johnsson uteslöt inte möjligheten att stanna i Danmark, om det dyker upp något.

Det hade varit kul att testa en annan liga eller ett land. Jag har varit i Danmark i sex år med Randers också, så jag har varit här länge och testat på detta, men om det kommer något inom Danmark får vi ta ställning till det. Det är en väldigt bra liga, som jag kan bra, så jag är trygg i landet och i ligan och vet det mesta om de flest lagen och allt runt omkring.

Även Carlos Zeca och Marko Stamenic lämnar FCK efter säsongen. När det gäller inlånade stjärnorna Jordan Larsson och Mohamed Daramy meddelar klubben att man inte kommer att tacka av dem officiellt.

Karl-Johan Johnsson står noterad för nio landskamper för Sverige. I FCK blev det 78 framträdanden på fyra år.

Publicerad 2023-06-03 kl 09:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto