FCK till cupfinal - efter mål av Claesson och Larsson

Superliga

FCK är klart för cupfinal i Danmark.
Detta efter att både Viktor Claesson och Jordan Larsson gjort mål i en galen målfest på Parken.
- FCK hör hemma i cupfinaler, säger huvudtränaren Jacob Neestrup efter matchen enligt bold.dk.

FC Nordsjälland ledde cupsemifinalen inför returen på Parken med 3-2. Totalt slutade det vansinniga dubbelmötet 7-6.

Viktor Claesson stod för 2+1 redan i den första halvleken. Han assisterade fram Jordan Larsson till 3-1-målet i matchen. Ett resultat som stod sig efter 45 minuter.

Målen fortsatte sedan att rasa in och Diogo Goncalves kunde med knappa kvarten kvar att spela skjuta FCK till cupfinal efter att portugisen förvaltat en straff. Matchen slutade 5-3 (totalt 7-6).

Den danska cupfinalen spelas den 18:e maj och då ställs svenskarna i FCK mot Oscar Hiljemarks Ålborg som krossade Silkeborg i den andra semifinalen.

Publicerad 2023-05-04 kl 23:23