FCK vann Köpenhamnsderbyt - Fischer avgjorde på stopptid: "Alla snackar om den fucking jubelscenen"

Superliga

Köpenhamnsderbyt led mot 1-1.
Då klev Viktor Fischer fram och avgjorde för FCK mot Bröndby på stopptid.
- Alla snackar om den "fucking" jubelscenen, säger matchhjälten, enligt bold.dk, om sitt vilda firande.

Med Pierre Bengtsson, Karl-Johan Johnsson och Sotirios Papagiannopoulos i startelvan ställdes FCK under söndagen mot Bröndby, där Johan Larsson och Simon Hedlund startade och Simon Tibbling inledde på bänken, i ett Köpenhamnsderby.

Bröndby tog ledningen redan efter sex minuter genom Kamil Wilczek. Ställningen stod sig i 22 minuter. Då placerade Viktor Fischer in kvitteringsmålet för FCK.

Matchen led sedan mot 1-1, men på stopptid klev Viktor Fischer fram på nytt, gjorde sitt andra mål och fixade segern. Det som han troligtvis kommer att bli ihågkommen för den här matchen är sitt firande, där han sprang runt helt solo i eufori.

- Alla snackar om den ”fucking” jubelscenen. Jag blir konfronterad med den överallt. Jag vet inte (vad som hände), säger Fischer enligt bold.dk.

FCK ligger tvåa i ligan, fyra poäng bakom ledande Midtjylland. Midtjylland har också en match mindre spelad. Bröndby å sin sida har inkasserat 31 poäng, är fjärdeplacerat och har 13 poäng upp Midtjylland.