Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

DANMARK

Hamrén nämns som kandidat att ta över Bröndby

Foto: SCANPIX

Bröndbys tränare avgick efter styrelseordförandens näthat. Nu nämns Erik Hamrén som en av kandidaterna som kan ta över.

Det råder kaos i svenskklubben Bröndby efter att BT avslöjat att klubbens styrelseordförande Jan Bech Andersen på supporterforum kritiserade klubbens tränare Thomas Frank och den tidigare sportchefen Per Rud.

"Eftersom vi har en huvudtränare som är oerfaren och håller sig till ett system som inte fungerar, då förlorar vi" ska Bech Andersen bland annat ha skrivit enligt BT.

Frank valde att avgå med omedelbar verkan, och Bröndby står just nu utan tränare. Under onsdagen meddelade klubben att U19-tränaren Auri Skarbalius tar över uppdraget. En lösning som troligen är tillfällig.

Danska Ekstrabladet spekulerar i vilka som skulle kunna ta över klubben till nästa säsong. Bland de namn som nämns finns tidigare MFF-aktuella Morten Wieghorst, Danmarks tidigare förbundskapten Morten Olsen, Michael Laudrup och även Sveriges förbundskapten Erik Hamrén.

Tidningen konstaterar att Hamrén blir ledig till sommaren, efter Sveriges EM, och att "han känner den danska ligan väl och är orienterad på den skandinaviska marknaden".
Ekstrabladet ställer sig dock frågande till om Hamréns profil passar perfekt in i Bröndby.

Spelbolaget Danske Spil lanserar en annan kandidat - Chelseas John Terry. Bröndby har tidigare ryktats vara ute efter den engelske stjärnan, och kanske kan Terry lockas av ett tränaruppdrag.

Publicerad 2016-03-10 kl 08:35

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER