Brøndby tog tre viktiga poäng mot Nordsjælland under torsdagen.
Svenske Simon Hedlund gjorde matchens enda mål och blev hjälte.
Segern betyder att Brøndby går upp i serieledning.

Nordsjælland tog emot Brøndby under torsdagskvällen, och det skulle bli en jämn match. På topp i Brøndby fanns svenske Simon Hedlund med från start, och han skulle leverera.

Efter bara 13 minuter fick svensken en passning från Lasse Vigen Christensen, och han gjorde inga misstag. 1-0 till bortalaget Brøndby, tack vare svenskan. Målet var det enda i den första halvleken, men även i den andra.

Matchen slutade således 1-0 till Brøndby och Hedlund blev stor matchhjälte. Tre poäng på kontot och upp i serieledning. Brøndby har nu 30 poäng, tre poäng mer än Midtjylland på andra plats.