Hedlund målskytt i Bröndbys seger

Superliga

Simon Hedlund sköt i kväll Bröndby till seger.
Svensken stod för kvitteringen när Bröndby vände till 2-1.

Simon Hedlund lämnade i vinter Union Berlin och tyska andraligan för spel med Bröndby i danska Superligan. Svensken tog direkt en ordinarie plats i laget och gjorde i slutet av mars sitt första mål för sin nya klubb.

I kväll spelade Hedlund åter från start i bortamötet med Midtjylland och blev målskytt till 1-1 tolv minuter in i matchen. Hedlund mötte en snabb utspark av målvakten Marvin Schwabe, sprang mot mål och sköt bollen i nät.

Bröndby tryckte vidare på för ett segermål och vann till slut matchen med 2-1, vilket inneär att laget fortsatt är femma i den danska slutspelsserien om ligatiteln.

Hedlund spelade 90 minuter, medan svenske lagkamraten Simon Tibbling fick sitta på bänken under hela matchen.

Publicerad 2019-04-22 kl 20:17