Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Holm bemöter flyttryktena: "Roligt att det skrevs"

Superliga

Den svenska U21-landslagsbacken Emil Holm, 21, har ryktats till tyska Wolfsburg.
Nu bemöter han ryktena.
- Det är roligt att det skrevs, men det är ingenting jag kan kommentera, säger en leende Holm enligt bold.dk.

Foto: Bildbyrån.

Sedan Emil Holm, 21, lämnade IFK Göteborg för danska SönderjyskE i januari 2021 har karriären - i alla fall individuellt - gått nästan spikrakt uppåt. I fjol noterades högerbacken för fem mål och en assist på 18 framträdanden i Danmark samtidigt som han var ett av de stora utropstecknen i Poya Asbaghis U21-landslag.

Det fick Serie A-klubben, tillika SönderjyskEs systerklubb, Spezia att agera då klubben värvade Holm för närmre 8,5 miljoner kronor i juli och lånade tillbaka honom till SönderjyskE i ett år. Men redan innan Holm hunnit göra en enda match för Spezia har det redan väckts nytt intresse kring honom.

ANNONS

Den italienske transferjournalisten Nicolo Schira skrev förra månaden att Bundesliga-klubben Wolfsburg är intresserad av Holm - något Holm nu kommenterar.

- Det är roligt att det skrevs, men det är ingenting jag kan kommentera, säger en leende Holm enligt bold.dk och fortsätter:

- Nu är jag i SönderjyskE och det är allt jag tänker på. Jag kan inte tänka på vad som händer om tre månader. Jag tänker dag för dag, match för match. Just nu representerar jag SönderjyskE med hela mitt hjärta och det är det enda jag tänker på.

Den här säsongen har Holm noterats för tre mål och två assist på 20 framträdanden för SönderjyskE, som för tillfället placerar sig sist i danska ligan.

Publicerad 2022-03-15 kl 18:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto