Jordan Larsson hade inte gjort mål sedan den 15 augusti.
Under söndagen bröt han den måltorkan när han sköt hem tre poäng för Köpenhamn mot Randers.

0:57

Avbryt
Försök igen

Se Jordan Larssons straffmiss mot Manchester United i spelaren ovan.

Jordan Larsson hade haft det tufft med målskyttet i FC Köpenhamn den här säsongen. Inför söndagens bortamöte med Randers hade 26-åringen noterats för fem mål på 25 matcher. Det senaste kom den 15 augusti i Champions League-kvalet mot Sparta Prag. Dessutom, för att spä på den tuffa tiden, brände han straff i den sista minuten på Old Trafford mot Manchester United - i ställning 1-0 till United.

Men mot Randers slog han till. Efter att Victor Claesson gjort FCK:s kvitteringsmål till 2-2 i den 66:e minuten slog Larsson till och satte det matchavgörande målet sex minuter senare. Målet blev alltså det första målet på nästan tre månader för honom.

Köpenhamn vann till slut matchen med 4-2 och toppar den danska ligan efter 14 spelade omgångar.