Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jordan Larsson: "Jag vill stanna i FCK"

Superliga

Jordan Larssons låneavtal med FC Köpenhamn löper ut i sommar.
Du svensken ser på framtiden?
- Jag vill stanna här, säger han till Discovery+ enligt Tipsbladet.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix/TT och Claus Bech/Scanpix/TT.

I vintras lånade FC Köpenhamn in Jordan Larsson från Schalke 04. Svensken har sedan dess fått ökat förtroende med tiden, och i nuläget står han noterad för fem mål på 14 matcher för den danska storklubben.

I låneavtalet finns det en utköpsklausul på 2,5 miljoner euro (cirka 29 miljoner svenska kronor), har BT rapporterat. Om FCK kommer aktiverat klausulen? Det återstår att se.

Jordan Larsson har dock en bestämd uppfattning om var han vill fortsätta sin karriär.

- Jag tror alla vet att jag vill stanna här. Jag trivs bra i klubben och staden. Min familj trivs också. Så om jag måste välja så stannar jag här, men det är inte så det fungerar i fotboll. Det är många andra som måste fatta beslut och det är upp till dem, säger Larsson i en intervju med Discovery+ enligt Tipsbladet.

Annons

FCK-forwarden fick sedan frågan om han är i kontinuerliga samtal med sportchef Peter Christiansen för att få en överenskommelse på plats.

- Han får några blickar ibland, säger Larsson med ett leende.

Jordan Larssons kontrakt med Schalke 04 sträcker sig till sommaren 2025. Tidigare i karriären har 25-åringen bland annat representerat Helsingborgs IF, NEC Nijmegen, IFK Norrköping, Spartak Moskva och AIK.

Publicerad 2023-05-26 kl 20:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto