Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DANMARK

Klart: Förre MFF-målvakten flyttar till Danmark

Foto: Scanpix

Den gamla stortalangen Viktor Noring har haft ett tungt år i Heerenveen. Nu har målvakten skrivit på för danska division 1-klubben Lyngby BK.
- Tiden i Heerenveen blev inte som jag hade önskat, säger han.

När Viktor Noring kom fram i Trelleborg förväntade sig många att han skulle bli Sveriges nästa stormålvakt. Efter utlåningar till Malmö FF och Celtic har karriären stagnerat.

Den senaste säsongen tillhörde 24-åringen holländska Heerenveen där det inte blev en enda match. Nu har den svenska målvakten skrivit på danska Lyngby BK i den danska andradivisionen.

- Tiden i Heerenveen blev inte som jag hade önskat. Jag valde Lyngby för att jag tror på deras filosofi och satsning som de gör för att ta sig upp till den högsta serien i Danmark , säger han.

- Jag är väldigt glad över att få komma till en så välkänd och klassisk klubb som Lyngby BK.

Kontraktet med den danska klubben sträcker sig över ett år, ett avtal som spelarens agent Martin Klette är väldigt nöjd med.

- Det känns skönt att ha gjort klart detta. Lyngby försökte få loss Viktor redan i januari men då begärde Heerenveen för mycket pengar, säger Viktors agent Martin Klette på Wagnsson Sports & Entertainment.

- Nu har de visat att de verkligen vill ha honom. Jag tror detta blir en bra chans för Viktor att nå tillbaka till de statushöjder som han har haft tidigare.

Publicerad 2015-07-09 kl 17:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons