Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lagkamraten i chock efter Beijmos skräckskada: "Tårar i ögonen"

Superliga

Felix Beijmo lämnade mötet med Silkeborg på bår.
Nu befaras det värsta i AGF Aarhus-lägret.
- Han är den första som har fått mig att få tårar i ögonen under en match, sa lagkamraten Patrick Mortensen.

Foto: TT/Bildbyrån

Felix Beijmos måndag började i dur och slutade i moll.

Först svarade den tidigare Malmö FF-spelaren för två mål när hans AGF Aarhus spelade 2-2 mot Silkeborg. Men i matchens slutskede var olyckan framme för 26-åringen som fick bäras av planen med bår efter att ha drabbats av en befarad knäskada.

Efter matchen var frågorna kring svenskens mående många. Några besked gavs inte från AGF-håll, men lagkapten Patrick Mortensen medgav att skadan såg allvarlig ut.

- Jag måste säga att jag blev rejält påverkad av det. Jag sa också tack till honom, för han är den första som har fått mig att få tårar i ögonen under en match, det fick jag. Jag tittade på honom och jag kunde se att han var riktigt rädd och det är aldrig kul att se en lagkamrat sådan, förklarade Mortensen enligt sajten bold.dk och fortsatte:

Annons

- Felix Beijmo är en lagkamrat som jag verkligen har kommit nära och att se honom ligga där rädd är obehagligt. Nu vet vi inte omfattningen ännu och vi hoppas att det inte är något allvarligt.

Även AGF-tränaren Uwe Rösler (som också har ett förflutet i Malmö FF) fick frågor kring de första prognoserna kring skadan.

- Jag vet inte vad hans status är. Det ser såklart inte bra ut och det är extra synd när han hade kommit in och gjort oss bättre offensivt och sedan gör han två mål. Jag hoppas verkligen att det inte är något dåligt, först och främst för Felix själv, men också för oss som lag, konstaterade tysken.

Publicerad 2024-04-01 kl 23:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto