Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lokaltidning: Alm upprörd - spelare i bråk på träning

Superliga

Två Odense-spelare hamnade i "slagsmål" på träning.
Efteråt var huvudtränare Andreas Alm märkbart frustrerad, hävdar Fyens Stiftstidende.
- Man tror knappt sina ögon, det eskalerade, säger tidningens sportchef Leif Rasmussen.

Foto: Bildbyrån/TT

Yankuba Minteh sparkade sönder en hörnflagga mot FC Nordsjælland i fredags och har straffats med två matchers avstängning. Nu rapporterar dansk media att den unge Odense-talangen har tappat humöret igen.

Fyens Stiftstidende uppger att 18-åringen hamnade i bråk, vilket beskrivs som ett "slagsmål", med lagkamraten Mads Frøkjær-Jensen under lagets tisdagsträning. Lokaltidningens sportchef var på plats och såg spelarna braka samman.

- Man tror knappt sina ögon, det eskalerade. Det händer att Minteh blir upprörd när hans lagkamrater är lite hårda mot honom (i närkamper). Han prövade han att göra en glidtackling på Frøkjær, som han inte tyckte om och därför försökte sig på en eftersläng på Minteh, säger Leif Rasmussen i en video på tidningens hemsida enligt Tipsbladet.

Annons

- Sedan gick allting väldigt snabbt, och många spelare kom över för att skilja dem båda åt.

Yankuba Minteh och Mads Frøkjær-Jensen skickades av tisdagsträningen. Fyens Stiftstidende vittnar om att fotbollsdirektör Björn Wesström och huvudtränare Andreas Alm båda var "märkbart upprörda och frustrerade" på Yankuba Minteh efter det inträffade.

Odense ligger på nionde plats i danska högstaligan.

Publicerad 2023-02-28 kl 14:08
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto