Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lössls glädje efter Olsson-beskedet: "Det är så skönt"

Superliga

Kristoffer Olsson är på bättringsvägen.
Något som gläder lagkamraten Jonas Lössl.
- Det är så skönt, säger den lättade målvakten till bold.dk.

0:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Kristoffer Olsson förlorade medvetandet i sitt hem i slutet av februari. Han vårdades därefter i respirator på danskt sjukhus och efter en tids vård konstaterades det att 28-åringen hade drabbats av flera små blodproppar i hjärnan.

I mars meddelade Olssons klubb, FC Midtjylland, att han inte längre vårdas i respiratorn och att han har numera befinner sig på Hammel Neurocenter, som är ett behandlingscenter specialiserat på neurologiska sjukdomar.

Under söndagen meddelade Midtjylland även att Olsson har fått tillbaka sin motorik och verbala förmåga, samtidigt som han gör stora framsteg och tränar aktivt på att gå och äta självständigt.

Annons

Glädjebeskedet har mötts av ett enormt stöd och nu har även Olssons lagkamrat Jonas Lössl uttalat sig kring framstegen.

- Det är så skönt. Jag tänker inte så mycket på reaktionerna i omklädningsrummet, jag tänker mer på honom, hans son och hans familj, som nu börjar kommunicera, förklarar målvakten för bold.dk och fortsätter:

- Jag har inte varit där än (Hammel Neurocenter), men de andra har sagt att Kristoffer är tillbaka och kan följa matcherna. Det är riktigt skönt.

Publicerad 2024-04-15 kl 18:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto