Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Granath lämnar Vejle

Superliga

Gustav Granath ska ut på klubbjakt.
Kontraktet med danska Vejle förlängs inte.
- Han kan lämna med huvudet högt, säger sportchef Marius Adrian Nicolae.

Foto: Bildbyrån.

I början av året skrev den tidigare Degerfors-spelaren Gustav Granath, 27, på för Vejle i Danmark. Kontraktet skrevs till den 30 juni med option på ytterligare två år.

En option som inte kommer att aktiveras.

På onsdagen blev det officiellt att Granath lämnar Vejle. Därmed blir han en bosmanspelare inför sommarens transferfönster.

- Vår samlade bedömning är att det är bäst för oss att söka andra möjligheter på den positionen, säger sportchef Marius Adrian Nicolae i ett uttalande.

- Att vi väljer att säga farväl till Gustav nu förtar inte hans insatser. Vad gäller Gustavs förhållningssätt till vardagen, sina lagkamrater, tränare och miljön i övrigt har jag inget annat än beröm att ge. Därför tycker jag också att han trots sin korta sejour här kan lämna klubben med huvudet högt i jakten på en ny utmaning.

Annons

Granath fick aldrig tävlingsdebutera för Vejle, som höll sig kvar i den danska högstaligan. Utöver Degerfors har 27-åringen ett förflutet i Skövde AIK. 

Publicerad 2024-06-12 kl 12:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto