Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Lauritsen klar för Brøndby

Superliga

Rasmus Lauritsen öppnade för Skandinavien.
Nu är den tidigare Peking-backen klar för Brøndby. 
- Jag är otroligt glad över att komma hit, säger dansken på klubbens hemsida. 

Foto: Bildbyrån

Rasmus Lauritsen.

Rasmus Lauritsen, 26, gjorde mellan 2019 och 2020 succé i IFK Norrköping innan han lämnade för spel med Dinamo Zagreb i Kroatien. Mittbacken har sedan dess fått speltid i den kroatiska ligan, Europa League och Champions League, men öppnade i förra veckan för en flytt tillbaka till Skandinavien.

IFK Norrköping bekräftade i förra veckan att klubben har kontakt med dansken, som fått varierat med speltid den här säsongen, men nu blir det i stället en flytt till Danmark. 

Under måndagen går den danska storklubben Brøndby ut med att Lauritsen ansluter till klubben för ett kontrakt över fyra och ett halvt år till sommaren 2027. 

ANNONS

- Jag är otroligt glad över att komma hit. Det är en enorm klubb, och jag är ödmjuk och stolt över att få representera Brøndby IF. På kort sikt handlar det för mig om att lära känna mina nya lagkamrater, och det kommande träningslägret i Portugal kommer att vara perfekt för mig eftersom relationerna på och utanför planen är viktiga för att nå framgång. På lång sikt går jag till Brøndby IF för att spela i toppen av dansk fotboll och så småningom ta mig ut i Europa igen, säger mittbacken på klubbens hemsida. 

Brøndby har haft en tuff säsong och är på tionde plats i Superligan. 

Publicerad 2023-01-30 kl 10:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto