POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Officiellt: Sthur Ellegaard har gjort klart med ny klubb – går till danska tredjedivisionen

Foto: Bildbyrån

Kevin Stuhr Ellegaard fick någon förlängning i Elfsborg.
Trots intresse från bland annat Kalmar FF väljer han att flytta till FC Helsingør - i danska tredjedivisionen.
- Jag har fortfarande mycket fotboll i mig, säger han till klubbens hemsida.

Efter att Kevin Stuhr Ellegaard inte fick något förlängt kontrakt med Elfsborg efter förra säsongen ryktades målvakten bland annat till Kalmar FF. Dansken medgav till Fotbollskanalen att den allsvenska klubben var ett alternativ, men det står klart att det inte blir någon fortsättning i Sverige för 36-åringen.

FC Helsingør i den danska tredjedivisionen har meddelat att målvakten kommer att ingå i lagets målvaktsuppsättning och samtidigt kommer han vara en del av tränarteamet.

- Jag är enormt glad att få möjligheten att komma till FC Helsingør och vara med i projektet som byggs här. Jag får möjligheten att arbeta med utveckling av unga personer med passion för fotbollen, men jag är först och främst fokuserad på att vara målvakt för klubben. Jag har en hel del erfarenhet nu men jag har fortfarande mycket fotboll i mig, säger han till klubbens hemsida.

Totalt blev det 269 matcher i Elfsborg för Stuhr Ellegaard, som 2012 var han med och vann SM-guld. Han har under karriären även spelat för Manchester City, Hertha Berlin, Randers och Heerenveen.

Publicerad 2020-02-09 kl 16:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå