Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Olsen presenterad av FCK: "Min favoritklubb"

Grekiska Super League

Robin Olsen flyttar till FC Köpenhamn. Nu är övergången helt klar.
- Bra för mig med tanke på att jag vill spela EM och vinna titlar, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: SCANPIX

På måndagen kunde Fotbollskanalen avslöja att Robin Olsen lämnar Paok och lånas ut till FC Köpenhamn fram till sommaren. Nu har klubbarna bekräftat övergången och när Fotbollskanalen når Olsen är han på plats i Danmarks huvudstad.

- Jag landade precis och ska åka till klubben nu. Just nu är jag väldigt glad för att det här löste sig innan fönstret stängde. Köpenhamn är min favoritklubb och nu när jag kommer hit får jag möjligheten att vinna titlar och en större chans att spela EM, säger Olsen som har danskt påbrå.. 

Det var i juli som målvakten skrev på ett fyraårskontrakt med grekiska Paok. Den här säsongen blev det tio matcher i laget som ligger fyra i ligan.

Annons

- Tiden i Paok har varit upp och ner. Det började väldigt bra, men mot slutet har tränaren ändrat en del i laget. Därför kände jag att det var väldigt viktigt för mig att göra bytet. 

Så här säger agenten Hasan Cetinkaya om att det blir en flytt från Paok efter bara ett halvår:

- Precis som Robin säger så har tränaren gjort en del ändringar i laget, vilket gjorde att vi kände att det var nödvändigt för Robin att flytta i det här fönstret. I och med flytten till Köpenhamn kommer Robin få speltid i en storklubb i Skandinavien, vilket gör att han har ett bra läge för att bli förstemålvakt i EM med tanke på de andra målvakternas situation.

Publicerad 2016-01-26 kl 13:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto