Olsen straffräddare för Köpenhamn

Superliga

Robin Olsen räddade straff.
Men FC Köpenhamn fick ändå bara 1-1 mot bottenlaget Viborg.

Efter två tunga derbysegrar mot Bröndby åkte FC Köpenhamn på ett litet bakslag. Matchen mot Viborg slutade 1-1, men det var nära att bli noll poäng.

Viborg tog ledningen efter bara nio minuter genom Jonas Kamper och hade efter 58 minuter ett gyllene läge att öka på ledningen. Hemmalaget fick straff men FCK:s svenske målvakt Robin Olsen räddade.

Matchen såg ut att sluta 1-0, men i den 89:e minuten kvitterade Thomas Delaney och såg till att serieledaren fick med sig en poäng.

FCK toppar tabellen och är sju poäng före tvåan Sönderjyske.

Erik Johansson och Ludwig Augustinsson spelade, precis som Robin Olsen, hela matchen. Mikael Antonsson satt på bänken.

Publicerad 2016-04-24 kl 19:45