POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DANMARK
2v

Papagiannopolous dansk mästare – men knapp speltid: "Klubben vet att jag är för bra för att sitta på bänken"

Foto: Bildbyrån.

Sotirios Papagiannopoulos har fått sparsam speltid i FC Köpenhamn.
En situation han inte är helt tillfreds med.
- Både jag och klubben vet att jag är för bra för att sitta på bänken, säger han till FotbollDirekt.

Sotirios Papagiannopoulos lämnade förra sommaren Östersunds FK för spel i danska FC Köpenhamn. I helgen fick mittbacken titeljubla då klubben säkrade ligatiteln, men det finns också en annan sida som mittbacken inte är helt nöjd med. 28-åringen har framträtt i totalt 12 av 26 ligamatcher.

- Jag hade förväntat mig mer speltid. Både jag och klubben vet att jag är för bra för att sitta på bänken. Jag kom hit för att få speltid. Vi får se hur det blir, säger han till Fotbolldirekt.

Mittbacken hävdar också att det finns intresse att vända tillbaka till Sverige för att få speltid. Och det skulle han inte se som ett nederlag i sin karriär.

- Jag vet att det finns lite intresse från allsvenska klubbar. Men just nu är det inget jag tänker på. Jag har kontrakt med FCK så får vi se.

Han fortsätter:

- Allsvenskan? Jag är öppen för det och ser det inte som ett misslyckande om jag skulle vända tillbaka dit. Jag är öppen för allt. Det viktigaste för mig är att spela fotboll. Jag saknar känslan att kliva ut och känna den där pressen och nervositeten inför matchen. Sen vill man ju uppleva Europaspel också.

Publicerad 2019-05-07 kl 15:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå