Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: FCK vill köpa loss Larsson

Superliga

Jordan Larsson har varvat i gång i FC Köpenhamn.
Nu uppges klubben villig att köpa loss svensken från Schalke 04.
- Jag tycker bara att han är en bra spelare, säger tränaren Jacob Neestrup enligt BT.

Foto: TT/Mads Claus Rasmussen

Efter ett tufft halvår i Bundesliga lånades Jordan Larsson ut till FC Köpenhamn från Schalke 04 under vintern. Även i Danmark fick Larsson en tuff start, men under de senaste matcherna har 25-åringen kommit i gång och han blev bland annat stor hjälte när han skickade FCK till cupfinal med två mål.

Den senaste tidens formtopp har gjort att spekulationer kring en permanent övergång har kommit i gång. I låneavtalet finns en utköpsklausul på 2,5 miljoner euro, motsvarande 29 miljoner kronor.

- Det är något som PC (klubbens sportchef Peter Christiansen), jag, Jordan och hans representanter måste diskutera, sa Jacob Neestrup till BT, som rapporterar att dialogen kring en permanent övergång är positiv:

Annons

- Vi är glada över det, han har börjat visa sig både ute på kanten, och centralt, där han kan springa på djupet. Jag tycker bara att han är en bra spelare.

Jordan Larssons nuvarande kontrakt med Schalke 04 löper ut sommaren 2025. Med en omgång kvar att spela ligger Schalke en poäng under nedflyttningsstrecket i Bundesliga.

Publicerad 2023-05-24 kl 13:20

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto