POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DANMARK
4v

Uppgifter: "Svennis" erbjöds till dansk klubb – som tackade nej: "Aldrig hört talas om det"

Foto: Bildbyrån

Danska Tipsbladet rapporterar att Sven-Göran Eriksson erbjudits till Esbjerg.
Klubben ska dock ha nobbat tränaren, som själv inte hört talas om något intresse.
- Det har jag aldrig hört, varken från agent eller klubb eller något, säger "Svennis" till Fotbollskanalen.

Esbjerg är på jakt efter en ny tränare efter att klubben sparkade John Lammers den 16 september. Sedan dess har tidigare assistenten Claus Nørgaard basat över laget, men nu kommer det

Enligt danska Tipsbladet har Sven-Göran Eriksson erbjudits till klubben – som har tackat nej.

- Jag måste vara lika tråkig som alla andra gånger någon har tagit upp tränarnamn. Jag kommenterar inte vem vi har eller inte har haft kontakt med, säger sportchefen Jimmi Nagel Jacobsen till sajten.

Uppgifterna är dock nya för ”Svennis” själv.

- Det har jag aldrig hört talas om. Jag har hört talas om klubben, naturligtvis, men att jag skulle blivit erbjudet jobb där är helt nytt. Det har jag aldrig hört, varken från agent eller klubb eller något, säger han till Fotbollskanalen.

Kan du tänka dig att jobba igen?
- Jo, men det kan jag. Det är alltid massor av rykten, men jag kan tänka mig att jobba. Jag har inget konkret erbjudande nu och absolut inget från Danmark.

”Svennis” säger att han kan tänka sig både roller som tränare och som sportdirektör, men att det inte är något han går och tänker på. Han menar även att han inte har haft något konkret bud sedan han lämnade Filipinerna i januari.

- Kommer det upp något så gör det. Kommer det något som inte intresserar är det nej tack och kommer det upp något som intresserar mig så eventuellt. Men så här långt ingenting inget som intresserar mig, säger han.

”Svennis” har inte haft ett tränarjobb sedan han lämnade posten som förbundskapten för Filipinerna i januari i år. Tränarikonen har haft en lång karriär där han varit tränare för storklubbar som Benfica, Roma och Lazio, samt förbundskapten för inte minst England, men även för Mexiko och Elfenbenskusten.

Publicerad 2019-10-17 kl 10:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå