Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Var på väg mot kontraktsförlängning - sedan var skadan framme: "Vi måste få svar på våra frågor"

Superliga

Mattias Andersson var nära en kontraktsförlängning med danska Randers.
Sedan skadade han sig på träning - och nu har klubben lagt förhandlingarna på is.
- Vi måste få svar på våra frågor och sedan får vi ta ställning därefter, säger Randers tränare Sören Pedersen till Randers Amtsavis.

Foto: Bildbyrån.

Tidigare Malmö FF-spelaren Mattias Andersson lämnade schweiziska FC Sion i januari 2022 och skrev därefter på ett korttidsavtal med danska Randers. Ett sexmånadersavtal som sträcker sig fram till den sista juni.

I Randers har det blivit tämligen begränsad speltid för 24-åringen, som bara gjort sex framträdanden för klubben på sex månader. Men trots det var han på väg att förlänga med superliga-klubben - fram tills han nu skadat sig.

På en träning förra veckan sträckte Andersson sin ljumske och nu är kontraktsförhandlingarna lagda på is, på grund av 24-åringens skadehistorik, bekräftar klubbens tränare till lokaltidningen Randers Amtsavis.

ANNONS

- Det pekade hela tiden mot en förlängning. Men om detta är ett problem som hängt i under hans karriär, och om det kommer återupprepa sig i framtiden, så kan vi inte erbjuda ett nytt kontrakt. Vi måste få svar på våra frågor först och sedan får vi ta ställning därefter. Han har uppenbara kvalitéer, men det måste vara logiskt, säger Sören Pedersen.

Tidigare har Andersson, utöver MFF och Sion, representerat Juventus.

Publicerad 2022-06-27 kl 21:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto