Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EKWALL VS LUNDH

TV: Ekwall vs Lundh med Hysén: "Jag skiter i löpvägar och sånt"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Glenn Hysén är klar! Patrick Ekwall och Olof Lundh möter upp en legendar i Ukraina.

Han har knäckt England. Han har spelat i England. Han har en son som kan möta England i EM. Han har en son som spelat i England. Det var inget snack. Han måste vi ha! Patrick Ekwall och Olof Lundh begav sig ut på jakt efter ständigt lika aktuelle Glenn Hysén. De fann honom med en Sverigetröja vid en frukostbuffé på ett mastodonthotell i Kiev. De tog tag i honom, placerade honom på Sjevtjenko Boulevard och fickreda på allt - och lite till.

Framför allt är han kritisk till förbundskapten Erik Hamréns laguttagning senast - och han vill ha in Jonas Olsson och Pontus Wernbloom till matchen mot England.

Dessutom bjuder Ekwall, Lundh och Watch It Live upp till final i Samsung Challenge där vinnaren tar hem just EM-resan för två till Sverige-England i Kiev - arrangerad av just watchitlive.se.

Niklas Busck och Peter Sundberg kvalade fram till finalen efter att ha haft flest rätt i utslagsomgången med 18 andra tävlande. I programmet möts de i en helt avgörande frågesport med fotbollsfrågor i en minst sagt "tekniskt avancerad" studio där Ekwall ställer frågorna – och Lundh är domare. I alla fall till en början.

Publicerad 2012-06-16 kl 12:41

Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons