Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM 2016

Ladda inför premiären med fullmatat #superlive

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Upp till 13 timmars livesändning varje matchdag - #superlive trampar gasen i botten direkt från första EM-dagen.
- Det ska bli kul – allra bäst blir det när vi får med oss tittarna, säger programledare Axel Pileby inför dagens premiär.

”Jag ska vila i graven”, så sade Axel Pileby apropå EM-sommarens #Superlive-sändningar från EM i Frankrike som han ska leda tillsammans med Lovisa Giertta. För den fotbollsintresserade blir det mycket att hålla koll på med start idag fredag klockan 10.00 Och ditt bästa sällskap framför EM-matcherna är såklart #superlive!

36 gruppspelsmatcher, plus slutspel! Fotbollskanalen sänder #Superlive från morgon till kväll samtliga dagar det spelas EM-fotboll i Frankrike. Under Axel Pilebys och Lovisa Gierttas ledning kommer det bli fullmatade sändningar från den sprillans nya #superlive-studion.

Dagarna kommer att inledas med Headlines tillsammans med Frederic Pavlidis och följas upp med liverapporter från det svenska EM-lägret där Patrick Ekwall, Pontus Farnerud och Andréas Sundberg bevakar landslagets varje steg innan Axel Pileby och Lovis Giertta tar över när det börjar närma sig match.

Dessutom blir det EM-nyheter, intervjuer, gäster och såklart tävlingar med riktigt bra priser.

- Det ska bli riktigt roligt att köra Superlive under EM, jag är så sjukt taggad, säger Axel Pileby efter att precis ha demonstrerat en målgest a la Brian Laudrup.

-  Apropå målgester så vill vi ju ha med tittarna i #superlive, så om du som tittar har en egen bra målgest, eller är expert på att kopiera nån fotbollsstjärnas målgest – filma dig själv när du gör den och posta på Twitter eller Instagram och tagga den med #superlive så kommer de bästa med i programmet, fortsätter han.

Häng med #superlive på Fotbollskanalen från 10:00 idag - och genom hela mästerskapet.

Publicerad 2016-06-10 kl 07:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons