Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

EM 2016

Sagna om Islands framfart: "Förtjänar att vara där de är"

Foto: TT

Island slog ut England.
Då hyllas de av Bakary Sagna.
- De gav dem en läxa, säger han enligt till Daily Mail.

Lilla Island, med 320 000 invånare, har tagit sig hela vägen till kvartsfinal i EM. Uppstickaren har plöjt igenom mästerskapet och förtjusat hela Fotbollseuropa. I åttondelsfinalen slog de dessutom ut fotbollsjätten England efter att ha tidigt vänt ett 0-1 underläge till 2-1. 

Nu ska Island ta sig an Frankrike, hemmanationen.

Under Frankrikes presskonferens under fredagen passade yttebacken Bakary Sagna på att hylla Islands framfart i EM och deras insats nu senast mot England.

- Jag trodde England skulle vinna, de hade en trupp fylld med unga talangfulla spelare. Å andra sidan, jag är glad för Island, de har spelat jättebra. De gav England en läxa och de förtjänar att vara där de är, säger han enligt Daily Mail.

Sagna understryker att underskattning inte är att tala om på söndag. Han säger att han och hans Frankrike, med deras förväntningar, kommer att göra allt i sin makt för att blidka de franska fansen på Stade de France.

- Vi är favoriter och vi spelar hemma och vi har förväntningar att leva upp till. När man ser hur publiken firar när vi gör mål, det värmer i hjärtat. Vi kan inte göra dem besvikna, säger Sagna.  

- Jag tanker inte på förlust. Jag har ingen lust att ta en tidig semester. Jag vill gå hela vägen.

Publicerad 2016-07-02 kl 11:25
EM 2016

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER