Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM 2016

Wilmots prisar sitt Belgien: ”Jag har bara lyxproblem”

Foto: SCANPIX

Det satt långt inne men till slut kunde Belgien vinna genrepet mot Norge. Marc Wilmots säger sig vara en tränare med väldigt få problem.
- Dessutom har vi inga skador i dagsläget, säger han till 7sur7.

Sveriges gruppmotståndare vann med 3-2 mot Norge i EM-genrepet. Marc Wilmots var nöjd efter matchen även om det finns en del grejer som behöver slipas till.

- Vi tar med oss en hel del från den här matchen. Vi ger bort det första målet men sådant händer. På det andra målet ligger vi alldeles för lågt. Men Norge är ett väldigt bra lag som just slog Island med 3-2, säger Wilmots.   

Förbundskaptenen säger vidare att han imponeras av drivet som finns hos spelarna.

- Mentaliteten i gruppen är exceptionell. De som finns på bänken gör verkligen skillnad, de har hunger och vill verkligen komma in. Jag har bara lyxproblem, dessutom har vi inga skador i dagsläget.

Belgien har ett överflöd av stjärnor i truppen och rankas högt. Nu är det upp till bevis för Wilmots och hans mannar om det räcker ända fram till ett EM-guld.

- Kevin De Bruyne hittade gradvis rätt i den andra halvleken och Eden Hazard gjorde verkligen skillnad som kapten. Det var en bra vänskapsmatch, säger Marc Wilmots.  

Publicerad 2016-06-06 kl 13:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons