Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Hegerberg hyllar Sverige - men varnar för Norge: ”Jag räknar med oss”

Sverige (dam)

EM i England inleds den 6 juli.
Inför det hyllar norska världsstjärnan Ada Hegerberg Sverige - men varnar även för Norge.
- Sverige är ett starkt lag att räkna med, men jag räknar med oss också, säger Hegerberg.

Foto: TV4/Bildbyrån.

Se inslaget med Ada Hegerberg i TV4 Sportens sändning i spelaren ovan.

Den norska världsstjärnan Ada Hegerberg gjorde tidigare i år comeback i det norska landslaget efter en fem år lång bojkott. Därefter gjorde en drömcomeback när hon slog till med ett hattrick mot Kosovo, och nu laddar hon upp inför sommarens EM-slutspel i England med det norska landslaget.

I en intervju varnar Hegerberg nu för Sverige - men passar också på att höja ett varningens finger om sitt eget landslag. Norge har världsstjärnor, utöver henne själv, som Caroline Graham Hansen (FC Barcelona), Guro Reiten (Chelsea FC), Ingrid Engen (FC Barcelona), Maren Mjelde (Chelsea FC) Frida Maanum (Arsenal FC) och Vilde Bøe Risa (Manchester United).

ANNONS

- Sverige är ett starkt lag att räkna med. Jag räknar med oss också, men det är en lång och tuff säsong. Det handlar om att ta det steg för steg. Vi kommer att stöta på överraskningar, det är jag säker på, men jag vet inte vem som vinner, säger Hegerberg.

EM i England inleds den 6 juli, då värdlandet England sparkar i gång mästerskapet mot Österrike. Sverige spelar sin premiärmatch den 9 juli mot den regerande europamästaren Nederländerna, och Norge spelar sin premiärmatch 7 juli mot Nordirland.

Se hela inslaget med Hegerberg i TV4 Sportens sändning i spelaren ovan.

Publicerad 2022-07-04 kl 11:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto