Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM2013

Bilden av Solna: En byggarbetsplats

Foto: www.nattstad.se

I eftermiddag tar många pendeltåget ut för att gå på EM-finalen. Då möts man av en väg kantad av skräp och byggarbetsplatser.

EM-finalen på Friends Arena lockar besökare och journalister från stora delar av Europa. Evenemanget är också en chans för Sverige att visa upp sig inför världens ögon.

Under turneringens gång har också Sverige hyllats från flera håll för sitt arrangemang - både lag, supportrar och Uefa har öst berom över värdskapet.

I eftermiddag går finalen mellan Tyskland och Norge på Friends Arena i Solna, men vägen dit är knappast en utav Stockholms framsidor.

Bloggaren Nattstad har fotat vägen från Solna station till arenan. En sträcka på ungefär en kilometer – kantad av byggarbetsplatser och mindre attraktiva syner av kommunen.

Bloggen och bilderna i densamma har uppmärksammats i sociala medier under dagen:

"Fullständigt fantastisk beskrivning av en pinsamt usel planering och total nochalans" Skrev exempelvis TV-profilen Ola Wenström på Twitter.

Ta del av hela blogginlägget här.

Fotbollskanalen har varit i kontakt med ledamöter i stadsbyggnadsnämnden i Solna kommun. De hänvisar till ordföranden Anders Ekegren som inte har gått att nå för en kommentar.

Publicerad 2013-07-28 kl 12:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons