TV: Aston Villa vann nykomlingens historiska match

Ryska Premier League

AFC Bournemouth spelade idag sin första Premier League-match i klubbens historia. Man förlorade dock hemma mot Aston Villa efter ett sent hörnmål.

Det var en historisk match på Goldsands Stadium då AFC Bournemouth tog emot Aston Villa i deras första Premier League-match.

Efter en mållös första halvlek så klev Rudy Gestede fram och nickade in 1-0 till bortalaget med tjugo minuter kvar att spela. Hela hörnan med Villa-fans exploderade i glädje samtidigt som resten av arenan tystade.

Matchen slutade också 1-0 till gästerna och Bournemouth får kämpa vidare för sitt första Premier League-poäng.

Se reportage om Bournemouth inför Premier League i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-08-08 kl 19:28