Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Abramovitj hotar med domstol efter pokerrykte

England 2009-05-05 kl 14:34

Chelseas ägare Roman Abramovitj förnekar att han spelat bort en lyxjakt på poker. Och är redo att gå till domstol för att stämma de som startat ryktet.

Spelat bort lyxbåt eller ej? Det är frågan. Under tisdagen skrev rysk media att Chelseas ägare Roman Abramovitj skulle ha spelat bort en av sina lyxjakter på poker.

Men den 42-årige oligarken lär nu ha förnekat ryktet genom sin talesman John Mann.

- Våra advokater ser över om det är aktuellt att vidta juridiska åtgärder, säger Mann enligt australiensiska ABC.

Det var ryska dagstidningen Moskovskij Komsomolets som var först ut med nyheten att Abramovitj skulle ha förlorat en båt till värdet av närmare 5 miljoner kronor i ett pokerparti. Det skulle dock inte inte vara någon av miljardärens större åk.

ANNONS

Enligt artikeln skulle Abramovitj ha spelat bort båten i Barcelona i förra veckan - i samband med Chelseas semifinal i Champions League.

Tidningen lär dock inte ha använt sig av någon källa eller namn på vilken av hans båtar det handlade om och har nu en kamp med Abramovitjs advokater framför sig.

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto