POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Agenten sågar de som tror att Ljungberg slutar: ”Ni ligger efter resten av världen”

Fredrik Ljungbergs säsong var blytung.
Men glöm att han slutar.
– Tror folk i Sverige det? Nåja, ert land ligger efter resten av världen, säger Phil Smith.

Den svenske mittfältaren värvades in som tänkt superstjärna till Celtic, från MLS-ligan och Chicago Fire. Men 34-åringen som tidigare briljerat för Arsenal i Premier League fick en tung skotsk tillvaro. Han slog sig aldrig in i A-truppen, utan drogs med skador, formsvackor och virussjukdomar under stora delar av säsongen. Ofta hamnade den 75-faldige landslagsmannen på läktaren under serietvåans matcher.

Det har föranlett diskussioner om en flytt – eller rentav pensionering från fotbollen. Men när fotbollskanalen ringer ”Freddies” agent dementerar kan kraftigt.

- Det är en helt löjlig fråga. Bland det dummaste jag hört. Varför skulle han vilja sluta med fotboll, säger Phil Smith.

Vissa i Sverige tror att så kan vara fallet.
- Jaså, det gör de? Det bevisar bara att Sverige ligger efter resten av världen. Några sådana tankar finns inte överhuvudtaget. Säsongen har just tagit slut och massor av saker pågår för tillfället, säger Smith.

När Ljungberg fattar sitt beslut om framtiden är oklart. Hans kontrakt sträcker sig fram till sista juni, och än så länge har inga förhandlingar med Celtic tagit vid. Enligt Phil Smith pratar varken han eller ”Freddie” med några andra klubbar heller.

- Inte för närvarande, nej, säger Smith.

Fotbollskanalen.se har sökt Fredrik Ljungberg genom Celtic för en kommentar.

Publicerad 2011-05-31 kl 15:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå