Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
13v

Agüero äntligen kvitt skadeproblem: "Känns fantastiskt"

Foto: Bildbyrån.

Sergio Agüero har i flera år dragits med skadeproblem.
Nu känner City-anfallaren sig bättre än på flera år. 
- Det känns fantastiskt, säger han till Manchester Citys hemsida. 

Manchester Citys argentinske skyttekung Sergio Agüero, 30, har trots återkommande skadeproblem under de senaste säsongerna fortsatt att leverera mål och poäng på löpande band till City i Premier League. I april gjorde anfallaren ett ingrepp i ena knät och nu slipper han äntligen spela med smärta igen. 

- Det känns fantastiskt. Jag känner inte av någon form av obehag, säger han till Manchester Citys hemsida. 

- Jag har under de senaste åren känt smärta ibland och när förra säsongen var över, så bestämde vi oss för att det var bäst att starta behandlingen och det har gett ett väldigt positivt resultat, fortsätter han. 

Agüero avgjorde i början av augusti Community Shield mot Chelsea med två mål till 2-0 och är därefter noterad för tre mål efter de fyra första omgångarna i Premier League. Däremot är han inte helt nöjd med sin inledning av säsongen. 

- Doktor (Ramon) Cugat gjorde ett fantastiskt arbete med mit knä. Jag är inte säker på om det här är min bästa inledning av en säsong, men det är det bästa jag känt på flera år. Det kan man se i mitt spel. 

Manchester City ställs härnäst på lördag mot Fulham hemma i Premier League. City är fyra i ligan på tio poäng, tre vinster och ett kryss. 

Publicerad 2018-09-12 kl 23:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons