Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Agüero om Balotelli: "Sa till Mancini att han var sk*t som spelare"

Foto: Scanpix

Sergio Agüero, Roberto Mancini och Mario Balotelli.

Sergio Agüeros biografi  innehåller en hel drös historier om Mario Balotelli.

Bland annat berättar Manchester City-stjärnan om förhållandet till Roberto Mancini.

"Mario sa saker som 'Du var bara skit när du spelade... och det var mycket lättare då än nu'", berättar Agüero.

Sergio Agüeros biografi "My story" är på väg att släppas på engelska. De brittiska sportsidorna har redan nu fått ta del av boken och frossar i detaljer kring veckans stora huvudperson i England: Mario Balotelli.

Agüero berättar nämligen flera anekdoter om den lurige italienske anfallaren och speciellt hans förhållande till före tränaren, och landsmannen, Roberto Mancini.

"De brukade bråka som hund och katt under träningen och sedan kliva av med armarna om varandra. De svor och skrek åt varandra för att senare vara som far och son", skriver Agüero enligt The Independet.

City-spelarna brukade ofta spela småmatcher mot varandra, fem mot fem, där Mancini deltog som spelare.

"Mario sa saker som 'Du var bara skit när du spelade... och det var mycket lättare då än nu'. Mancini svarade med 'Du hade varken kunnat spela då eller nu'. Det var komiskt".

Att Mario Balotelli flera gånger har hamnat i trubbel med lagen är väldokumenterat, men precis hur kaxig han har varit har kanske inte framgått förrän nu. Sergio Agüero berättar hur Mario kunde få ett meddelande från receptionen att polisen sökte honom, varpå han svarade i all enkelhet med en NWA-referens: "Fuck the police".

Det framgår tydligt att Agüero saknar sin italienske kompanjon och föredetta vapendragare. Han berättar att de fortfarande har kontakt och hur han fick ett samtal när Manchester City mötte Barcelona i Champions League, när han själv satt skadad på läktaren.

"Jag kände inte igen numret men jag svarade och hörde bara: 'Hej! Det är Mario! Vad händer, k*khuvud? Kom igen City, kom igen City!' och så la han bara på!".

Mario Balotelli spelade i Manchester City mellan 2010 och 2013. Han spelade fram till det klassiska målet av Sergio Agüero som avgjorde ligan 2012.

Publicerad 2014-10-24 kl 18:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons