Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Agüeros fina gest till Citys stab

Premier League

Sergio Agüero har spelat i Manchester City sedan 2011.
Hur han tackar ledarstaben kring klubbens A-lag? Genom att skänka klockor – och dessutom vann en materialare forwardens bil.

Foto: Bildbyrån

I våras bekräftade Manchester City och Sergio Agüero att parterna skulle gå skilda vägar när forwardens avtal löper ut i sommar. Agüero har spelat i City sedan 2011 och varit en bidragande faktor till lagets framgångar de senaste säsongerna.

Och argentinaren har också jobbat nära och lärt känna folk kring klubbens A-lag. Omkring 60 personer finns i Citys ledarstab och som en avskedspresent till dem från Agüero fick personalen välja på två klockar. Antingen en Hublot (värde drygt 93 000 kr) eller Tag Heuer (värde minst 12 000 kr). Dessutom fick personalen kring A-laget delta i en lottdragning om Agåueros Range Rover Evoque. Vem som vann den? En materialare.

ANNONS

I dagarna gjorde också Agüero klart med sin nya klubbadress, vilken blir Barcelona.

- Barcelona är världens bästa klubb, så jag har tagit ett bra beslut att gå hit. Jag hoppas kunna hjälpa laget, och såklart är det ett steg upp i min karriär, sa forwarden när han presenterades under måndagen.

Publicerad 2021-06-02 kl 09:42

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto