Ancelotti besviken: Vi klarar inte att hålla koncentrationen

- Vi behåller inte koncentrationen, säger Carlo Ancelotti.

Vilket slut, vilket målfyrverkeri, vilken dramatik.

Eller för att uttrycka det med ett ord var det:

Galet!

Första jublet på Stamford Brigde kom när Didier Drogba kvitterade till 2—2 i 84:e minuten. Det andra när John Terry tryckte in 3—2 i 90:e.

Men det skulle hinnas med ett kramkalas till innan domaren blåste av matchen. Den här gången var det däremot inte lika uppskattat av vare sig publiken eller Chelseacoachen Carlo Ancelotti.

För på tilläggstid lämnades Aston Villas Ciaran Clark helt ren i straffområdet och visade sin uppskattning med att nicka in 3—3.

- Jag är besviken förstås. Jag tycker att vi använde vår energi i andra halvlek för att försöka komma tillbaka och vinna med en bra känsla, säger Ancelotti.

- Men vi är inte kapabla att behålla koncentrationen så det är vårt fel, säger italienaren som kunnat läsa många spekulationer om sin egen avgång den senaste tiden.

Chelsea har bara tagit tio poäng på de tio senaste matcherna och sannolikheten att Ancelottis namn fortsätter att förknippas med mörka rubriker i den engelska pressen är stor.

Sex poäng skiljer till Manchester United i toppen av Premier league.