Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ancelotti: Jag kräver inte mål av Torres

50 miljoner pund kostade Fernando Torres. Men spanjoren behöver inte betala tillbaka i mål.
- Jag begär inte mål av honom, säger tränare Carlo Ancelotti till the Sun.

Fernando Torres har fortfarande inte nätat för sin nya klubb Chelsea. Trots det har han haft tränare Carlo Ancelottis förtroende och har det fortfarande. Ett annat Chelseanyförvärv – David Luiz – har även han Ancelottis förtroende, men då har mittbacken visserligen lyckats med det som Torres misslyckats med – att göra mål.

- Vi behöver inte jämföra dem, säger dock Carlo Ancelotti om de två nya Chelseaspelarnas prestation mot Manchester United.

- Torres gjorde inte mål men jag begär inte att mina anfallare ska göra mål. Jag begär att de ska spela för laget och Torres gjorde det. Folk dömer honom utifrån hur många mål han gör men jag måste titta på hans prestationer ur ett annat perspektiv.

Frank Lampard hyllade Fernando Torres efter matchen mot United och menade att han rörde sig bra och löpte bra på planen. Även Ancelotti verkar nöjd med detta – så nöjd att målen för vänta.

- Han jobbade för laget, satte press på försvararna, rörde sig bra i anfallet och arbetade hårt. Det räcker för mig. Jag begär inte att han ska göra mål.

Frågan är väl om Roman Abramovich, som fått hosta upp pengarna för anfallaren, är lika nöjd med den hårt arbetande – men mållöse – Fernando Torres.

Publicerad 2011-03-03 kl 11:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons