Andra raka förlusten för Arsenal - försvarstabbe bakom Aston Villas seger

Förlust mot Wolverhampton.
Och på lördagen kom ytterligare ett bakslag för Arsenal när man föll borta mot Aston Villa.
- I dag njuter vi, säger Aston Villas målskytt Ollie Watkins.

Det var ett Arsenal utan avstängda duon Bernd Leno och David Luiz som gästade Aston Villa under lördagen. Och Londonlaget fick en mardrömsstart på matchen.

Efter två minuter stod ytterbacken Cedric Soares för en svag bakåtpassning som Bertrand Traore i Aston Villa snappade upp. Yttern skickade in ett precist inlägg till Ollie Watkins som via en Arsenal-spelare satte dit 1-0 för Aston Villa.

Efter Villas ledningsmål försökte Arsenal trycka på för en kvittering där bland anant Granit Xhaka hade en vass frispark, som dock räddades av Emiliano Martinez i Villas mål.

I andra fortsatte Gunners att trycka på framåt och med drygt fem minuter kvar hade till exempel Martin Ødegaard ett bra läge att kvittera men norrmannens avslut i straffområdet smet över.

Närmare än så kom inte heller Arsenal som därmed inkasserade sin andra raka förlust efter att i förra omgången förlorat mot Wolverhampton.