Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Anelka talar ut om sorgen:"Kan inte hitta ord"

Foto: Nick Potts, AP/Scanpix

Nicolas Anelka

Nicolas Anelka har drabbats av en tung förlust då hans vän och agent, Eric Manasse gått bort. Det gör att han missar lördagens match.

"Eric lämnar ett stort tomrum i våra liv", skriver Anelka på Facebook.

West Bromwich Albions anfallare Nicolas Anelka ryktades ha bestämt sig för att avsluta sin fotbollskarriär då han städat ur sitt skåp och lämnat WBA:s träningsanläggning.

Klubben dementerade dock Sky Sports uppgifter och nu har anfallaren själv kommenterat händelsen som gett upphov till hela historien.

Bakgrunden är att Nicolas Anelkas nära vän och agent, Eric Manasse, gått bort vilket fransmannen tagit väldigt hårt. Det florerade tidigt rykten om att det skulle varit Anelkas bror, Claude Anelka, eller en annan av hans agenter, Doug Pingisi, som skulle ha gått bort. Men dessa uppgifter var alltså felaktiga.

På sin facebook-sida har Anelka valt att skriva om den tragiska händelsen:

"Det är med stor sorg som jag just mottagit beskedet om Eric Manassehs död. Jag är chockad av nyheterna och den sorg som drabbar hans familj och släktingar, Eric kommer att lämna ett stort tomrum i våra liv. Jag kan inte hitta ord för att uttrycka min enorma sorg, och jag vill skicka alla mina kondoleanser till familjen Manasseh efter denna tragiska förlust".

Publicerad 2013-08-23 kl 00:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons