Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Premier League-bevakningen presenteras av

Antonio dömer ut Scamacca under Moyes: "Behöver en annan tränare"

Premier League

Scamacca fungerar inte med David Moyes som huvudtränare, det menar hans anfallskollega Michail Antonio. 
- Han behöver en annan typ av tränare, säger han enligt ESPN.

Foto: Matthew Childs och Peter Nicholls/Bildbyrån

Gianluca Scamacca kom till West Ham som en prestigevärvning från Sassuolo i Italien. Anfallaren uppgavs då bland annat vara jagad av PSG. 

 

I London och i West Ham har italienaren dock haft det tufft och Michail Antonio, hans anfallskollega i klubben ser ingen lösning på problemet så länge David Moyes är huvudtränare i West Ham. 

- Han (Scamacca) är faktiskt kvalité men han kan inte spela på det sättet som tränaren (David Moyes) vill. Han behöver en annan typ av tränare, säger Michail Antonio i en podcast enligt ESPN. 

Antonio utvecklar:

- När bollen kommer till honom så fastnar den, han är teknisk men med David Moyes måste du vara en fighter och skapa något från smulor. Det är inte han. 

Annons

Gianluca Scamacca har ryktats bort från West Ham i sommar och italienaren har kopplats samman med både Milan och Juventus. 

Italienaren stod för tre mål under sin debutsäsong i Premier League. Hans kontrakt med Londonklubben går ut sommaren 2027.

Publicerad 2023-06-03 kl 09:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto