Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Antonio ger svar på tal: "Är det värre än rasism?"

Premier League

Michail Antonio fick en fråga om lagkamraten Kurt Zouma.
Men i stället för att svara ställde han en fråga tillbaka till reportern.
- Tycker du att det han har gjort är värre än rasism? säger West Ham-spelaren.

Foto: Bildbyrån

En video där Kurt Zouma sparkar på en katt har fått stora svallvågor i fotbollsvärlden. När West Ham-lagkamraten Michail Antonio anländer till träningsanläggningen under torsdag, möts han av en Football Daily-reporter som vill höra hans syn på Zoumas beteende.

Men i stället för att svara på frågan, ställer Antonio en fråga tillbaka till reportern.

- Tycker du att det han har gjort är värre än rasism?

Journalisten som mottar frågan menar att det inte är samma sak, eller jämförbart och försöker få ett svar angående Zouma, men Antonio utvecklar sina tankar kring jämförelsen med rasism.

- Jag tolererar inte det han har gjort, jag håller inte med alls. Men, det finns människor som har blivit dömda, som har blivit påkomna med rasism, som har fått spela fotboll efter det. De får ett straff, kanske åtta matcher avstängning eller så, men nu tycker folk att personer ska få sparken och bli av med sitt levebröd, säger Antonio.

Annons

West Ham har bestraffat Zouma med böter på motsvarande tre miljoner kronor. Flertalet samarbetspartners har även tagit avstånd och två katter har omhändertagits av en djurrättsorganisation, samtidigt som polisen uppges granska videon. 

Publicerad 2022-02-10 kl 11:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto