Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Arsenal bekräftar: Jesus har framgångsrikt opererats

Premier League

Gabriel Jesus skadade sig mot Kamerun i VM.
VM är över och stjärnan har nu genomgått en operation.
"Han har framångsrikt opererats i sitt högra knä", skriver Arsenal i ett uttalande.

3:22
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Brasilien-Kamerun i spelaren ovan.

Gabriel Jesus missar resten av VM efter att ha ådragit sig en knäskada. Enligt initiala rapporterar från Globo riskerar Arsenal-forwarden att bli bort i tre till fyra veckor. Sedan kom nya uppgifter som pekade på att skadan kan vara värre än befarat.

Det är brittiska tabloiden Daily Mirror som rapporterade att "The Gunners" nu fruktar att Jesus kan bli borta i upp till tre månader då han kan tvingas till operation. I så fall skulle stjärnan inte vara tillbaka i spel förrän i mars, vilket skulle vara en mardröm för Arsenal.

Under tisdagen bekräftade klubben att stjärnan har genomgått en operation, det är dock fortfarande oklart hur länge han blir borta:

ANNONS

"Gabriel Jesus har framgångsrikt opererats i sitt högra knä efter att ha drabbats av en skada under gruppspelsmatchen mot Kamerun i VM. Han ska nu påbörja sitt rehabiliteringsprogram", skriver klubben i ett uttalande.

Jesus är en tongivande spelare för Arsenal som leder Premier League, fem poäng före Manchester City efter 14 omgångar. Totalt har forwarden noterats för fem mål samt sex assist så här långt.

Publicerad 2022-12-06 kl 20:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto