Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

”Arsenal får inte det erkännande de förtjänar”

England

Ännu en titellös säsong. Kritiken mot Arsenal har varit hård efter att man föll ihop mot Wigan, men Nasri menar att Arsenal borde få mer beröm.
– Det är irriterande. Arbetet vi lägger ned får inte det erkännande vi förtjänar eftersom vi inte vinner några titlar.

Senast Arsenal vann en titel var när man tog hem FA-cupen 2005, och nu går alltså laget mot ytterligare en säsong utan att få lyfta några pokaler. Laget föll ihop totalt under de sista tio minuterna borta mot Wigan och tappade en 2-0-leding till förlust 2-3. Frågan har återigen ställts när Arsenal ska vinna något igen.

– Det är orättvist för jag tycker att det är en större merit att ta in unga spelare och utveckla dem att spela en viss sorts fotboll, som vi gör i Arsenal, än att köpa spelare för flera miljoner pund.

Arsenal har dragit med en mängd skador på sistone och har haft nyckelspelare som van Persie, Fabregas, Gallas, Song och Arshavin skadade – speciellt under slutdelen av säsongen. Nasri tror att det bidragit mycket till de dåliga resultaten.

Annons

– Förutom Arsenal vet jag inget lag som spelade utan fem av sina bästa spelare i Champions League-semifinalen, som vi gjorde mot Barcelona, och som var högt upp i tabellen ligan också.

Även Nasri var skadad en stor del av säsongen efter ett benbrott i augusti, och Arsenal har haft fler långtidsskador.

– Våra skador är alltid svåra. Det är inte små muskelproblem, och det ger mer credit till vår säsong.

Publicerad 2010-04-20 kl 17:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto