Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Arsenal-ikonen nöjd med Mudryks nobb: "Hade stört truppen"

Premier League

Mychajlo Mudryk valde Chelsea.
Bara positivt för Arsenals trupp, menar David Seaman.
- Jag är ganska nöjd med det, säger klubbikonen enligt Daily Mirror.

Foto: Bildbyrån

Mychajlo Mudryk och Mikel Arteta.

Många trodde nog att Mychajlo Mudryk, 22, skulle gå till Arsenal i vintern.

Ukrainaren talade öppet i intervjuer om sin önskan att spela för "The Gunners" och flörtade även med en flytt på sociala medier. Men när transferfönstret väl öppnade blev det i stället en flytt till stadsrivalen Chelsea i en miljardaffär.

Arsenal-ikonen David Seaman är däremot inte allt för nedstämd över det faktumet. Han tror snarare att det kan vara bra för Mikel Arteta och hans titeljagande mannar. En värvning av Mudryk hade riskerat att förstöra harmonin i truppen, anser han.

- Jag tycker att han är speciell och jag hade gillat att ha honom i Arsenal, om jag ska vara ärlig. Men han gick för pengarna! Han kom in till vänster, och i Arsenal hade han tagit (Gabriel) Martinellis plats i så fall, säger Seaman enligt Daily Mirror, och menar att det vore onödigt att riskera något i det här läget:

ANNONS

- Jag är ganska nöjd med att han inte gick till Arsenal för det hade gjort truppen upprörd. Jag är säker på det hade stört. När det gäller den ekonomiska sidan av affären kan vi inte jämföra oss med Chelsea, Manchester City, Liverpool och Manchester United. Men om vi gör något väldigt speciellt det här året så tar vi oss tillbaka till deras nivå.

Mychajlo Mudryks kontrakt med Chelsea sträcker sig till 2031.

Publicerad 2023-01-27 kl 07:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto