Arsenal lekte med West Ham - trippla Podolskiassist på fyra minuter

Arsenal vände 0-1 mot West Ham till 5-1 och Lukas Podolski hade stor show.

Arsenal fick en tung start i derbyt mot West Ham hemma på Emirates. Jack Collison satte 1-0 för gästerna efter en hörna 18 minuter in på matchen.

Men bara fyra minuter senare var det kvitterat. Jack Wilshere chippade elegant bollen i sidled till Lukas Podolski. Tysken tog i rejält och tryckte in bollen i målvaktens borte hörn.

Det var oavgjor i paus men sen var det som att Arsenal helt enkelt bestämde sig för att lägga i nästa växel. Framför allt Lukas Podolski.
Det började med att Theo Walcott spelade fram Oliver Giroud till 2-1.
Sen spelade Podolski fram Santi Cazorla, Theo Walcott och Giroud till hans andra.

På tio minuter satte Arsenal fyra mål. Podolski assisterade tre på fyra minuter.

Podolski klättrar upp i topp av Premier Leagues assistliga och kan summera kvällen med en 5-1-seger där han gjorde ett och assisterade tre mål.
Publicerad 2013-01-23 kl 22:59