Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Arsenal-talangen: "'Freddie' är som en mentor"

Premier League 2019-12-12 kl 07:18

Fredrik Ljungberg är populär i Arsenals spelartrupp.
Nu går talangen Joe Willock ut och hyllar svensken. 
- Jag jobbade med "Freddie" i fjol och han lärde mig mycket både på och utanför planen, som en mentor, säger han enligt Sky Sports. 

Foto: Bildbyrån.

Fredrik Ljungberg har fått en svajig start som tillfällig tränare i Arsenal med kryss mot Norwich, förlust mot Brighton & Hove Albion och seger mot West Ham. Trots det verkar spelartruppen gilla svensken, då bland annat talangen Joe Willock nu lyfter Ljungberg. 

Willock, som även i fjol hade Ljungberg som tränare i klubbens akademi, anser att svensken är och har varit viktig för honom. 

- Jag jobbade med "Freddie" i fjol och han lärde mig mycket både på och utanför planen, som en mentor. Jag är glad över att han har jobbet nu. Det är bra för mig och jag fortsätter att jobba hårt under honom, säger han enligt Sky Sports. 

ANNONS

Willock menar även att Ljungberg kan relatera mycket till spelarna, samtidigt som han är tydlig med att spelarna också har ansvar för de svaga resultaten. 

- Jag känner inte bara att det var managern, även laget. Vi behövde bli bättre sam lag och det är det vi försöker att bli. "Freddie" är bra på att relatera till spelarna eftersom att han har gjort det själv och har burit tröjan. Han vet hur det är att vara i vår position. 

Arsenal ställs härnäst under torsdagskvällen mot Standard Liege borta i Europa League-gruppspelet. Arsenal toppar gruppen i turneringen. 

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto