Arsenal tog viktig seger mot Sheffield United

Arsenal vann med uddamålet mot Sheffield United.
Två mål på tre minuter gjorde att Arsenal kunde vinna matchen med 2-1 och ta tre viktiga poäng.
- Jag försöker göra mitt bästa när tränaren väljer mig, säger målskytten Bukayo Saka till Sky Sports efter matchen.

Arsenal tog emot förra årets succélag Sheffield United under söndagen.

Den första halvleken bjöd inte på många chanser. Pierre-Emerick Aubameyang hade ett skott som hotade, men det blev aldrig ritkigt farligt.

Aubameyang skulle stå i centrum en stund senare. Normannen Sander Berge kom glidandes och sparkade bort bollen, men dobbarna träffade Arsenal-stjärnans vrist. Arsenal-spelarna ropade på rött, men det blev bara gult.

Den första halvleken slutade 0-0.

I den andra halvleken skulle Arsenal spela upp sig och hitta nätet. Efter 61 minuter kom 1-0-målet. Fint väggspel ledde fram till att Hector Bellerin kunde slå in ett inlägg, och vid bortre stolpen dök Bukayo Saka upp och nickade in ledningsmålet.

2-0 kom bara minuter senare, då högerbacken Bellerin återigen skulle assistera målskytten. Denna gång var det Nicolas Pepe som fick en passning och kunde avsluta med vänstern från högerkanten.

Med sex minuter kvar av matchen skulle Sheffield skapa lite nerver. George Baldock hittade fram till David McGoldrick som utanför straffområdet kunde sätta 2-1-reduceringen.

Närmare kom inte Sheffield och Arsenal kunde hålla undan och vinna med 2-1. Segern betyder att Arsenal vunnit tre av sina fyra första matcher.

Arsenal: Leno - Bellerin, Luiz, Gabriel, Tierney - Ceballos, Elneny - Willian, Saka, Aubameyang - Nketiah

Sheffield: Ramsdale - Baldock, Basham, Egan, Robinson, Stevens - Lundstram, Berge, Osborn - McGoldrick, Burke